OPEN MART – SERVICII DE TRANSPORT AGREGATE

Basculantele pe care le detinem in parcul auto ne permit sa realizam serviciul de transport agregate de balastiera in cele mai bune conditii. In benele de otel cu o lungime de 6,5 metri se pot transporta diverse sortimente de nisip, refuz de ciur, margaritar, pietris, piatra mare, pamant vegetal, piatra concasata si balast, din imprejurimile Bucurestiului.
Proiectele la care am participat si am fost solicitati pentru serviciul de transport agregate
sunt diverse – de la parcuri de birouri pana la vile si parcuri rezidentiale. Clientii nostri au garantia ca transportul a fost realizat in cel mai scurt timp, fara sa intervina evenimente neplacute.
Paleta de clienti careia i se adreseaza serviciul de transport agregate este mare, avand in vedere ca ne adresam atat celor care desfasoara activitati de constructii civile cat si celor care desfasoara activitati de constructii industriale. Pe de alta parte, puteti conta pe serviabilitatea, onestitatea si promtitudinea cu care soferii nostri isi indeplinesc sarcinile.
Raspundem cu promtitudine solicitarilor dvs., suntem rapizi si eficienti! Nu ezitati sa ne contactati pentru orice informatie doriti cu privire la serviciile pe care le oferim. Din sectiunea de „contact” a site-ului puteti selecta modalitatea dorita prin care sa comunicati cu reprezentati ai firmei.
Pentru transport de agregate, firma noastra va mai pune la dispozitie urmatoarele servicii: transport camion macara macara – macara pe platforma si macara pozitionata pe spatele camionului; transport cereale cu cerealifere cu capacitate de 50 mc prin 3 capete tractor DAF si 3 semiremorci SCHMIDT; transport containere cu camioane specializate; transport marfa cu semiremorci cu prelata; transport masini pe platforma speciala, cu incarcare maxima de 7 automobile de dimesiuni medii; transport persoane cu microbuze si autocare cu capacitate de 16 pana la 50 de locuri; transport utilaje cu platforme de 1-30 tone; si transporturi agabaritice cu trailere de mare tonaj.
CERE O OFERTA PERSONALIZATA

Contact.

Ne gasesti la sediu de Luni pana Vineri de la ora 09:00 la ora 18:00 iar la telefon raspundem de Luni pana Sambata la numarul de telefon 0760 286 171.
Daca doresti, ne poti transmite un email in formularul de mai jos si te contactam noi.